Afrit Nevele - na 3 km op de rechterkant ( HERTENFARM SERGEANT)  

kamelenverhuur

 

Een kameel huren klinkt niet alledaags maar toch is mogelijk! Door de jarenlange kweek en training hebben wij momenteel een groep kamelen ter beschikking die heel wat te bieden hebben! Doordat deze kamelen bij ons opgegroeid zijn, hebben de begeleiders en de kamelen een onafscheidelijke band.  .

Naast de bruine kamelen die beter bekend zijn onder de bevolking,  hebben wij ook aandachtstrekkers zoals witte kamelen.  Door hun opvallende verschijning zijn kamelen uitermate geschikt voor foto's en allerlei andere doeleinden. Ze zijn al vele jaren graag geziene gasten bij diverse evenementen en festiviteiten

 

Wij gaan vanaf het voorjaar 2022 nieuwe activiteiten organiseren met deze fantastische dieren, hou zeker onze Facebook-en Instagram pagina in de gaten voor meer info! 

Vrienden verassen met een cadeaubon , het kan via deze link om deze cadeaubonnen te bestellen : KOOP NU >>

 

 

           

 

Maar kamelen kunnen natuurlijk ook voor andere activiteiten gebruikt worden, zo zijn ze al jaren te gast  in evenementen, processies,  promotiecampagnes, tv-programma’s… Al deze zaken voeren zowel de kamelen als de begeleiders, met veel overtuiging uit.  Ook het nemen van foto’s voor communies of trouwfeesten kan tot de taken van het kamelenverhuur gerekend worden.

 

   kameel01     

 

 

Onze kamelen worden met veel liefde behandeld, waardoor zij ook tegenover de mensen zeer vriendelijk en overtuigend overkomen. Het realiseren van  getrainde kamelen is een jarenlange taak van onze begeleiders, die dit graag aan het publiek tentoonstellen!
Omdat het belang van de dieren en het succes van de activiteit bij ons centraal staat worden zij steeds door onze begeleiders begeleid op eender welke locatie. Dit zorgt voor heel wat opkijk en ook  heel wat  spektakel naar het publiek toe. De begeleiders kennen de kamelen door en door en  weten hoe het publiek te amuseren.

stuur zeker een mail of contacteer ons via de contactpagina voor een prijslijst op verplaatsing ( bij u thuis, school, werk, evenement,...) of hier bij ons ter plaatse.

Met kamelenverhuur Sergeant
wordt uw evenement zeer plezant!

openingsuren

Ma tot Za open van 9 u tot 18 u

Zondag open van 9 u tot 15 u.

Gesloten op dinsdag 

 

Op zoek naar specifieke parkdieren

check zeker even de beschikbaarheid

op 0499/43.07.07

 

 

 

 

huur een kameel

adresgegevens

HERTENFARM SERGEANT
Biebuyckstraat 25
9850 Nevele

0499 43.07.07
info@legkippen.be