Afrit Nevele - na 3 km op de rechterkant ( HERTENFARM SERGEANT)  

Welkom bij de  KIPPENDOKTER


Het is natuurlijk ook zeer belangrijk de kippen gezond te houden, op het eerste zicht hoef je niet snel een bezoek te brengen aan de dierenarts met een kip, zoals dit wel gedaan wordt met de hond of de kat. Met een paar kleine middeltjes die we hieronder aangeven wordt kippen houden zeer gemakkelijk.Kippen houden is over het algemeen zeer eenvoudig, en natuurlijk ook zeer leuk voor het gezin. Ze geven rust, zijn goede keukenrest verwerkers en geven bovendien nog een eitje in de plaats!

Start je pas met kippen? laat u zeker niet afschrikken door onderstaande opsomming, veel zaken hebben een preventieve werking, waardoor je er nooit mee geconfronteerd kan geraken! 

Heb je vragen bij 1 of ander probleem, aarzel niet ons te mailen, we helpen u graag.  En onthou goed : beter voorkomen dan genezen!

 

EXCLUSIEF !
Kruidenextracten dat wij speciaal hebben samengesteld zodat uw dieren de beste zorg krijgen. Wij hebben onderzoek gedaan om de beste kruiden en essentiële oliën te combineren zodat wij u de beste producten kunnen geven om uw dier te verzorgen. 

Kippenwonder! 

Ter ondersteuning tijdens herstelperiodes. Verhoogt het recuperatievermogen en geeft meer energie. 

Helpt de natuurlijke weerstand te versterken. 

 

Gebruik: 15ml/L drinkwater

500ml

€17.99

                                                                                     koop nu>>

 

Appelazijn plus (met kruidenextracten)

De appelazijn en kruidendrank hebben een gunstige invloed op de darmflora, regelt de zuurtegraad in de darmen en helpt de spijsvertering. 

Zeer goed tijdens de rui. Door zijn lekkere smaak et het dieren aan tot drinken. 

Kan gemengd worden met al onze andere kruidenextracten. 

 

Gebruik: 15ml/L drinkwater

1L 

€12,95

                                                                                  Koop nu >>