Afrit Nevele - na 3 km op de rechterkant ( HERTENFARM SERGEANT)  

 

 

VOEDERS en Strooisels

Land en parkdieren

 

Wildlife korrel - alpaca - kangoeroe en kamelen Roosens

Wildlife korrel - alpaca/kangoeroe/kamelen Roossens

Wildlife korrel van Roosens kan u voederen aan uw kangoeores, alpaca's en lama's, bevat alle nodige vitames en vezels voor uw dieren. Vooral in de winter is het fijn om dit aanvullend onderhoudsvoeder te geven aan uw dieren. Herkauwers krijgen er graag onbeperkt gras of hooi bij!

prijs: 13.5 euro

lammerenkorrel Roosens

Lammerenkorrel Roossens

Met Roosens lammerenkorrel slaagt u erin om voor de groei van uw lammeren een geschikte aanvullende korrel aan te bieden. De goed verteerbare grondstoffen maken dit een zeer geschikt aanvullend voeder in alle seizoenen. Bovendien bevatten deze korrels geen koper en verkleint dit voeder de kans op nierstenen. Schapen krijgen er graag onbeperkt gras, hooi of andere ruwvoeders bij!

prijs: 12.50 euro

lammerenkorrel Roosens

Schapenkorrel Roossens

Met Roosens schapenkorrel slaagt u erin om zowel voor de groei van uw lammeren als onderhoud van uw schapen een geschikte aanvullende korrel aan te bieden. De goed verteerbare grondstoffen maken dit een zeer geschikt aanvullend voeder in alle seizoenen. Bovendien bevatten deze korrels geen koper en verkleint dit voeder de kans op nierstenen. Schapen krijgen er graag onbeperkt gras, hooi of andere ruwvoeders bij!

prijs: 12 euro

Schapen herten reeën geitenvlokken Roosens

Schapen/herten/reeën/geitenvlokken Roossens

Deze Roosens VLOKKEN combineert een mengeling van vlokken en korrels tot een smakelijk geheel. Dankzij de maïs- en gerstvlokken is een snelle voederopname, een maximale verteerbaarheid en een goede pensontwikkeling gegarandeerd, ook bij jonge lammeren. Uw kleine herkauwers krijgen er graag onbeperkt gras, hooi of andere ruwvoeders bij!

prijs: 13 euro

Schapen herten reeën geitenvlokken Roosens

Herten/reeën/geitenkorrel Roossens

Herten reeën en geitenkorrel van Roosens kan u voederen aan herten of als aanvullende onderhoudskorrel aan alle herkauwers. Vooral in de winter is het fijn om dit aanvullend onderhoudsvoeder te geven aan uw dieren. Herkauwers krijgen er graag onbeperkt gras of hooi bij!

prijs: 14.5 euro

Hobbymix varken Roosens

Hobbymix varken Roossens

Hobbymix voor varkens.
Heerlijke mengeling voor hobbyvarkens en hangbuikzwijnen.

prijs: 15 euro /20 kg

Luzerne korrels Roosens

Luzerne korrels Roossens

bestaat uit hoogwaardige luzerne die in een korrel van 6 mm geperst is. Deze heeft een hoog eiwitgehalte.

prijs: 13 euro

Luzerne korrels Roosens

Bietenpulp Roossens

Pulpbrok kan worden bijgevoerd aan diverse dieren. Als richtlijn adviseren wij u om maximaal 25% pulpbrok bij te voeren als aanvulling op volledige voeding. In geval van bijvoeding aan paarden is voorweken in water noodzakelijk. Gebruik in dat geval per kilo pulpbrok 3 liter warm water en laat de brokken enkele uren weken in het water.

prijs: 14.50 euro 

             Lammerenmelk Nukamel

Lammerenmelk Nukamel

Lammerenmelk 10 kg is een complete melkvervanger voor lammeren. Het product biedt een perfecte oplossing voor het fokken van lammeren op een veilige en gezonde manier.

prijs: 39.95 euro 

 

 

 

Liksteen Rundvee

Liksteen Rundvee 

Zoutlikstenen voor de dagelijkse mineralenondersteuning. KNZ Liksteen standaard vormt de ideale aanvulling op standaardvoer en weidegras of als vee onvoldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. KNZ® TraditionStandard bevat zout dat de eetlust en een goede spijsvertering stimuleert en helpt gewichtsverlies te voorkomen. Deze stenen bevatten tevens essentiële sporenelementen zoals magnesium, selenium, jodium, zink en koper. 

prijs: 10,50 euro
Liksteen Herten - Wild

Liksteen Herten - wild 

Deze liksteen is geschikt voor alle soorten wild zoals damherten, edelherten, reeën, wilde zwijnen en runderachtigen. Vanwege het hoge kopergehalte niet geschikt voor schapen.

prijs: 10,50 euro 
Liksteen schaap

Liksteen Schaap 

Een tekort aan zouten en mineralen bij schapen of geiten kan leiden tot verlies aan eetlust, een afname van melk-, en/of wolproductie, vruchtbaarheidsproblemen, groeiafname en een verslechtering van de weerstand. 

 Voeradvies: Hang de schaapliksteen op borsthoogte in de buurt van een waterbron en zorg ervoor dat de schapen altijd vrije toegang hebben tot schoon water. Geadviseerd wordt om per 15 schapen één liksteen op te hangen.

prijs: 10,50 euro 

 

 Hippoluz Luzerne  

Hippoluz Luzerne

LUZERNEMIX-RUWVOER

Hippoluz is een hoogwaardige luzernemengeling met een hoge voedingswaarde.
De luzerne wordt na het oogsten meteen gedroogd en behoudt zo al haar kwaliteiten.
Hippoluz wordt best onder het krachtvoer gemengd. Hierdoor moet het paard meer kauwen en
wordt de eettijd verlengd en de speekselwerking verhoogd.
Dit bevordert de spijsvertering en verbetert de voedselopname.

 hoogwaardige luzerne, grof gehakseld om een lange vezel te behouden (voor een betere darmwerking)
 smakelijk en ontdaan van stof
 een cocktail van mineralen, vitaminen en sporenelementen
 een optimale calcium/fosfor verhouding
 luzerne bevat veel Beta-Caroteen, dit verhoogt o.a. de vruchtbaarheid

prijs: 14.95 euro

 Hippoluz Luzerne  

Hippoluz Zero Luzerne

ZONDER MELASSE !!

Omdat melasse een kleverige, siroopachtige substantie is, wordt het heel veel in paardenvoeders gebruikt. Het houdt de voeders stofvrij en is bovendien zeer zoet. Een echte lekkernij voor paarden.
MAAR: helaas kan het in sommige omstandigheden ook schadelijk zijn voor bepaalde paarden. Denk maar aan allergieën of gewoonweg een teveel aan suikers en zetmeel, tandbederf,enz…
Voor deze paarden hebben wij de HIPPOLUZ ZERO ontwikkeld. Dit product heeft dezelfde goede eigenschappen dan de Hippoluz (zie Hippoluz).
De melasse werd vervangen door hoogwaardige plantaardige soyaolie. Dit zorgt voor Omega 3 vetzuren en is zeer rijk aan gezonde energie. Energie die traag wordt vrijgegeven. Er zijn dus geen pieken en schommelingen in het bloedsuikerspiegel van uw paard.

Soyaolie mag dan wel duurder zijn dan melasse, het zal op termijn zorgen voor minder dierenartskosten….

prijs: 13.95 euro

 Speedibeet Pavo  

Speedibeet Pavo

Pavo FibreBeet is speciaal ontwikkeld voor paarden en pony’s met een conditieachterstand. Het is een zorgvuldig samengestelde combinatie van SpeediBeet (bietenpulpvlokken), luzerne en zeer goed verteerbare vezels uit sojahullen met een vleugje Foenegriek voor de smakelijkheid. De kwalitatief hoogwaardige eiwitten uit luzerne maakt FibreBeet de ideale ruwvoeraanvulling voor magere, schrale (sport)paarden om weer perfect in conditie te komen. Pavo FibreBeet is volledig graanvrij en bevat bovendien een zeer laag suiker- en zetmeelgehalte. Het is dus ook prima geschikt voor paarden die gevoelig zijn voor suiker.

Pavo FibreBeet geweekt voeren

Voordat je Pavo FibreBeet kunt voeren moet je het eerst weken in water, in de verhouding 1 : 3 (FibreBeet : water). Laat het een kwartiertje staan in warm water (45 min. in koud water) en je zult zien dat de brokjes al het vocht opnemen en er een droge, smakelijke korrel overblijft.

prijs: 21.28 euro

Pavo Inshape 15 kg

Pavo Inshape

Pavo InShape is onderdeel van het Pavo InShape Program: het complete afvalprogramma voor paarden

Pavo InShape is een structuurrijke en volledig gevitaminiseerde muesli met natuurlijke antioxidanten en speciaal ontwikkeld om paarden optimaal te ondersteunen tijdens het afvallen. Naast een uniek hoge kwaliteit eiwit (methionine) die de vetverbranding ondersteunt, bevat Pavo InShape ook een extra grote hoeveelheid eiwit om spieren na arbeid te helpen herstellen. Daarnaast geef je met Pavo InShape alle benodigde vitaminen, mineralen en sporenelementen die je paard dagelijks nodig heeft, dankzij de Pavo Vital brokjes die in de muesli zitten. Het is vrij van granen en bevat een heel laag suiker-, zetmeel- én energiegehalte. In de strijd tegen de kilo’s is het namelijk belangrijk dat je paard geen extra energie binnenkrijgt en het lage suiker-/zetmeelgehalte ondersteunt de paarden met een verstoord suikermetabolisme (vaak veroorzaakt door overgewicht).

prijs: 26,79 euro / 15 kg

Pavo topsport

Pavo Topsport

Pavo TopSport: voor optimale spieropbouw, energie én maximaal vermogen

Pavo TopSport is een muesli-topping die spieropbouw ondersteunt en zorgt voor langzaam vrijkomende energie en maximaal vermogen bij je paard. Het bevat een zeer hoog aandeel essentiële aminozuren uit sojabonen. Deze goed verteerbare eiwitten zorgen voor maximale spierondersteuning. De langzaam vrijkomende energie is afkomstig van geëxtrudeerd lijnzaad en lijnzaadolie die samen energie leveren voor duurprestaties.

prijs: 29.79 euro

Pavo care4life

Pavo Care4Life

Pavo Care4Life bevat alles wat we vanuit voedingsoogpunt kunnen bedenken om je paard te ondersteunen bij zijn gezondheid. Dit bijzondere voer bestaat onder andere uit vezelrijke grondstoffen, Omega 3- en Omega 6 vetzuren, gisten, 11 verschillende kruiden (4,5%) en vitaminen en mineralen in organische vorm.

Maar net zo belangrijk als wat er wel inzit, is wat er niet inzit! Pavo Care4Life bevat geen stoffen die het systeem onnodig belasten. Het heeft een suiker-zetmeelgehalte van slechts 8%!! Het bevat geen granen of graanbijproducten, is melassevrij en havervrij.

Pavo Care4Life past in het rantsoen van ieder paard!

prijs: 24.78 euro

Pavo 18plus

Pavo 18Plus

Vanaf een leeftijd van ongeveer 18 jaar verandert het lichaam van een paard. De spijsvertering wordt minder efficiënt, voedingsstoffen worden minder gemakkelijk verteerd en opgenomen. Daar merk je eerst niets van, veel paarden kunnen nog prima werken op hogere leeftijd. Maar ook de behoefte van je paard wordt anders. Zo heeft het lichaam meer proteïnen nodig om de spieren in conditie te houden en kan het steeds minder goed suikers verwerken. Op het moment dat je een verandering waarneemt aan de buitenkant, is dat proces al vergevorderd. Begin dus op tijd met de juiste voeding!

prijs: 21.98 euro

Pavo Slobbermash

Pavo Slobbermash

Pavo SlobberMash is een compleet krachtvoer dat je eenvoudig en snel met warm water klaarmaakt. Door het hoge aandeel zuiver lijnzaad krijgt je paard een schitterende glans. Het ondersteunt een goede darmwerking en gezonde vertering.

prijs: 20.80 euro

Pavo SportsFit

Pavo SportsFit

Pavo SportsFit: de ideale energiebron voor een paard

Pavo SportsFit is een non-heating sportmuesli die bedoeld is voor paarden die kracht nodig hebben voor de sport, maar wel beheersbaar moeten blijven. De ideale energiebron voor een sportpaard is een combinatie van zetmeel en oliën. Zetmeel als snelle energie voor extra 'power', waarbij vitamine E gecombineerd met selenium zorgt voor een snellere afvoer van melkzuren die vrijkomen bij de verbranding van zetmeel. Olie als schone energiebron voor duurprestaties. Een paard wordt niet heet van olie, maar het levert wel veel energie op. Dit komt omdat er zuurstof nodig is voor de verbranding van olie, hierdoor verloopt de verbranding geleidelijk en komt de energie dus ook langzaam vrij.

Ook verkrijgbaar in BigBox

prijs: 20.49 euro

Pavo Triple P

Pavo Triple P

Over Pavo Triple P Deze heerlijke muesli geeft direct merkbare energie en explosieve kracht, speciaal voor paarden die explosief moeten presteren. Door het poffen van de granen zijn de voedingsstoffen maximaal opneembaar. Ze kunnen snel en efficiënt door het lichaam gebruikt worden. Daarnaast is het voer zeer smakelijk en hierdoor uitermate geschikt voor moeilijke eters op concours.

prijs: 20.49 euro

 

Pavo Nature's Best

Pavo Nature's Best

Over Pavo Nautre's Best

Pavo Nature's Best is een heerlijke, gezonde, structuurrijke muesli, speciaal ontwikkeld voor recreatie- en sportpaarden die lichte arbeid verrichten. Het bevat spelt en timothee en een zeer laag suiker/zetmeelgehalte. Timothee is een vezelrijke grasplant met een heerlijke kruidenachtige geur. In vergelijking met grassoorten, zoals Engels Raaigras heeft timothee een laag suikergehalte. Met name de fructanen zijn relatief laag.

Ook verkrijgbaar in BigBox

prijs: 19.79 euro

Pavo Cerevit

Pavo Cerevit

Nu met extra structuur Pavo Cerevit is een complete, havervrije basismuesli en geschikt voor alle type paarden en pony’s die lichte arbeid verrichten. De Pavo Cerevit muesli bevat extra ‘fibre’ (vezels) in de vorm van luzernehaksel en speciale High Fibre brokken, die voornamelijk uit spelthullen bestaan. Dit geeft de muesli extra structuur. Het voordeel hiervan is dat je paard langer over zijn Pavo Cerevit-maaltijd doet, extra moet kauwen en zo meer speeksel aanmaakt. Pavo Cerevit is samengesteld met gerst- en maisvlokken en wordt zeer smakelijk gegeten door paarden. Daarnaast bevat het alle belangrijke vitaminen, mineralen en sporenelementen om je paard gezond te houden én is de prijs- kwaliteitverhouding erg gunstig.

Ook verkrijgbaar in BigBox

prijs: 16.99 euro

Pavo Colostrum

Pavo Colostrum

De eerste melk van de merrie wordt ook wel biest of colostrum genoemd. Deze melk bevat een hoog gehalte aan afweerstoffen die het veulen gedurende de eerste maanden beschermt tegen infecties. Het kan gebeuren dat de merrie tijdens of direct na de bevalling overlijdt, probeer dan nog zoveel mogelijk biest uit de uier te melken en deze met behulp van een zuigfles aan het veulen te geven.

 • Wanneer er tijdens de geboorte iets mis gaat met merrie of veulen, waarschuw dan altijd de dierenarts, tijd is een belangrijke factor in het vergroten van de levenskansen.

prijs: 54.79 euro

Pavo Podo Lac

Pavo Podo Lac

Met de merriebrok Pavo Podo®Lac geef je het ongeboren veulen alvast alle belangrijke voedingsstoffen mee. Merriemelk bevat van nature namelijk te weinig koper en zink voor veulens, terwijl dit wel noodzakelijk is voor onder meer een goede ontwikkeling van botten, organen, vacht en verteringsprocessen. Daarom is het zo belangrijk om in de laatste drie maanden van de dracht onder andere de kopergift te verhogen, zodat het ongeboren veulen een reservevoorraad in de lever kan aanleggen via de navelstreng. In de eerste drie levensmaanden komt deze voorraad dan geleidelijk beschikbaar en kan het veulen dit gebruiken voor een gezonde ontwikkeling. De merriebrok Pavo Podo®Lac bevat alle belangrijke voedingsstoffen voor het ongeboren veulen en voer je vanaf de laatste drie maanden van de dracht tot en met de zoogperiode.

Ook verkrijgbaar in BigBox

prijs: 22 euro

Pavo Podo Start

Pavo Podo Start

Pavo Podo® Start (5mm brok) is niet alleen rijk aan hoogwaardige eiwitten (essentiële aminozuren), maar voorziet ook in alle noodzakelijke vitaminen en mineralen die uw jonge veulen nodig heeft. Het zorgt voor een goede basis bij de overgang van merriemelk naar vaste voeding. Extra magnesium ondersteunt de snelle botgroei tijdens de groeispurt en koper, zink en mangaan in goed opneembare vorm zorgen voor een ongestoorde botgroei. Voor een verantwoorde groei van het jonge veulen, vanaf 3 weken tot een leeftijd van 8 maanden.

Bekijk ook Stap 1 (Podo®Lac) en Stap 3 (Podo®Grow) van ons Podo®Concept. Nieuw! Pavo Podo®Care (brokjes) of Pavo Podo®Care Liquid (pasta), voedingssupplement voor jonge veulens tot 24 maanden.

prijs: 23.99 euro

Pavo Podo Grow

Pavo Podo Grow

Pavo Podo®Grow is het topvoer voor de ontwikkeling van uw gespeende veulen tot het derde levensjaar. Het zorgt voor een optimale uitharding van het beendergestel en ondersteunt de verzorging van pezen en gewrichten, de basis voor sterk beenwerk op latere leeftijd.

Bekijk ook Stap 1 (Podo®Lac) en Stap 2 (Podo®Start) van ons Podo®Concept. Pavo Podo®Care (brokjes) of Pavo Podo®Care Liquid (pasta), voedingssupplement voor jonge veulens tot 24 maanden.

Ook verkrijgbaar in BigBox

prijs: 22.99 euro

Pavo Ease&Excel

Pavo Ease&Excel

Pavo Ease&Excel is een innovatief sportvoer speciaal ontwikkeld voor een goed zuur-base-evenwicht in de maag en daardoor uitermate geschikt voor sportpaarden die topprestaties moeten leveren. Het is een volledig krachtvoer, hoog in energie uit zeer goed verteerbare vezels en plantaardige olie (lijnzaad- en sojaolie) met daarnaast een zeer laag suiker- en zetmeelgehalte.

prijs: 25.99 euro

Pavo FibreBeet 15 kg

Pavo FibreBeet

Pavo FibreBeet is speciaal ontwikkeld voor paarden en pony’s met een conditieachterstand. Het is een zorgvuldig samengestelde combinatie van SpeediBeet (bietenpulpvlokken), luzerne en zeer goed verteerbare vezels uit sojahullen met een vleugje Foenegriek voor de smakelijkheid. De kwalitatief hoogwaardige eiwitten uit luzerne maakt FibreBeet de ideale ruwvoeraanvulling voor magere, schrale (sport)paarden om weer perfect in conditie te komen. Pavo FibreBeet is volledig graanvrij en bevat bovendien een zeer laag suiker- en zetmeelgehalte. Het is dus ook prima geschikt voor paarden die gevoelig zijn voor suiker.

prijs: 21.98 euro / 15 kg

Pavo AllSports

Pavo AllSports

Pavo AllSports: de juiste balans tussen snelle en langzame energie

Verschillende energiebronnen, zoals granen (zetmeel) en oliehoudende zaden zorgen voor de juiste balans tussen snelle en langzame energie bij paarden. De granen in Pavo AllSports zijn maximaal ontsloten door het expanderen ervan. Dit is een speciale behandeling, waardoor de normaal voor paarden slecht verteerbare granen, ineens zeer goed te verteren zijn en optimaal door het lichaam kunnen worden opgenomen.

Ook verkrijgbaar in BigBox

prijs: 18.98 euro

Pavo Liga

Pavo Liga

Sobere paardenrassen hebben weinig krachtvoer nodig, maar de behoefte aan vitamines en mineralen is hoog. Speciaal daarvoor is Pavo Liga ontwikkeld.

Pavo Liga bevat weinig energie en eiwit, maar 2 maal zoveel vitamines en mineralen als ander laag energetisch krachtvoer. Kijk maar eens naar de gehaltes aan vitamines, koper, zink, selenium en niet te vergeten biotine. De spoorelementen in dit product zijn organisch gebonden voor een extra goede verteerbaarheid. Pavo Liga is alles wat sobere paarden nodig hebben voor een goede gezondheid, een glanzende vacht en sterke hoeven.

prijs: 20.49 euro

Pavo Basic Plus

Pavo Basic Plus

Pavo BasicPlus is een basisbrokje in 5mm diameter met een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Pavo BasicPlus bevat alle essentiële vitaminen, mineralen en sporenelementen zoals vitamine A, E, Biotine en Zink. Het lage eiwitgehalte maakt het geschikt voor paarden en pony's die weinig arbeid verrichten en niet dragend/lacterend zijn. Door de uitgebalanceerde samenstelling word je paard of pony niet te zwaar en niet te fel en krijgt hij toch voldoende voedingsstoffen binnen.

Ook verkrijgbaar in BigBox

prijs: 14.99 euro

Pavo Vital 8 kg

Pavo Vital

Nieuwe generatie balancer

Pavo Vital is een dagelijkse balancer: een melasse- en graanvrij brokje met alle vitaminen en mineralen die je paard nodig heeft, gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen en zónder overbodige toevoegingen. Het unieke aan Pavo Vital is de toevoeging van de nieuwste generatie sporenelementen Intellibond®. Deze speciale mix zorgt er namelijk voor dat de van nature vieze smaak van koper en zink pas in de maag vrijkomt in plaats van in de mond. Hierdoor proeft je paard er dus niets van en worden de altijd lastige sporenelementen zeer goed opgenomen. Samen met de toevoeging van timothee en luzerne resulteert dat in een zeer smakelijk brokje!

prijs: 28.49 euro / 8 kg

         67.79 euro / 20 kg

Pavo DailyPlus

Pavo DailyPlus

In de vrije natuur grazen paarden ongeveer 16 uur per dag en maken zo’n 40.000 kauwbewegingen. Onze paarden op stal kauwen veel minder. Pavo DailyPlus is uitgebalanceerd ruwvoer (voedingswaarde gelijk aan goed hooi) dat je mengt met krachtvoer om kauwen en de speekselproductie van je paard te stimuleren. Veel kauwen gaat verveling tegen en een gezonde speekselproductie is goed voor een gezond spijsverteringsstelsel. Pavo DailyPlus is hét recept voor een tevreden paard.

prijs: 16.99 euro

PavoCondition

Pavo Condition

Structuurrijke onderhoudsbrok voor alle paarden

Pavo Condition is de structuurrijke onderhoudsbrok voor paarden en pony’s in lichte arbeid. Met Pavo Condition geef je de volledige dagelijkse verzorging aan vitaminen en mineralen die je paard nodig heeft voor lichte sport of als je net begint met trainen. Uiteraard zorgvuldig samengesteld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De complete vitaminering in combinatie met het hoge aandeel goed verteerbare vezels en het verlaagde suiker- en zetmeelgehalte maken Pavo Condition tot een hoogwaardige en veilige brok voor paarden en pony’s op onderhoud en in de lichte sport. Pavo Condition is havervrij en daarmee ook geschikt voor paarden die snel heet worden van haver.

Ook verkrijgbaar in BigBox

prijs: 17.99 euro

Pavo Fibre Nuggets

Pavo Fibre Nuggets

Pavo FibreNuggets als alternatief voor ruwvoer

Pavo FibreNuggets kunnen worden ingezet als hoogwaardige ruwvoervervanger. De grote structuurrijke grasbrokken, gemaakt van 100% weidegras uit de voor-Alpen in zuid-Duitsland, bevorderen kauwen en speekselvorming bij je paard. Meer kauwen gaat verveling tegen en speeksel is goed voor een gezonde spijsvertering. Het heerlijk geurende en smakelijke weidegras bestaat uit een variatie van meer dan 60 verschillende gras- en kruidensoorten. Het is rijk aan vezels, natuurlijke vitaminen en sporenelementen en is volledig melasse- en graanvrij. De FibreNuggets zijn door gecontroleerde droging van een zeer constante kwaliteit, zonder stof. Hiermee is dit ook de ideale aanvulling voor paarden die gevoelig zijn voor stof.

prijs: 18.98 euro

Hippalgo Body Builder

Hippalgo Body Builder

Het verbetert de spieropbouw, bevordert soepele spieren en zorgt voor een betere stemming bij het paard. Hippalgo Body Builder heeft een hoog gehalte aan vetten en levert dus een belangrijke en veilige energiebron voor sportpaarden, zeker voor paarden die moeilijkheden hebben met de zetmeelvertering zoals insulineresistente paarden, paarden die gevoelig zijn voor spierstijfheid, tying up en dergelijke. Ook paarden die lange beheersbare inspanningen moeten leveren (endurance wedstrijden, lange wandelingen, …), hebben baat bij een krachtvoer met een aangepast vetpercentage.

Hippalgo Body Builder kan als supplement aan het krachtvoer toegevoegd worden voor sportpaarden die intensieve arbeid moeten verrichten of voor jonge paarden die pas in training komen. Ook voor recreatiepaarden met een graanvrij of enkel ruwvoer rantsoen wordt Hippalgo Body Builder aangeraden.

prijs: 22,95 euro

Barley Flock - 20 kg D'Hooghe

Barley Flock D'Hooghe

Heel populaire gerstemengeling, speciaal samengesteld voor zenuwachtige paarden met veel temperament. Deze vlokkenmengeling zonder haver is heel breed inzetbaar van recreatie tot en met de lichte sport.

prijs: 14 euro / 20 kg

Meal+  20 kg D'Hooghe

Meal+ D'Hooghe

Classix is speciaal ontwikkeld om zowel budget vriendelijk te zijn, gezond en voldoende energierijk voor paarden die recreatief bereden worden.

Back tot he roots:
Classix is een klassieke mix van granen en korrels die reeds van in den beginne van de paardensport, met succes gegeven wordt aan paarden.
Klassiek betekent niet dat er geen rekening gehouden werd met de moderne wetenschap in verband voeding. Zo werd er goed gekeken naar onder andere de Calcium/fosfor verhouding en de juiste vitaminering.
Zonder haver.

prijs: 13 euro / 20 kg

Red Fibre - 15 kg D'Hooghe

Red Fibre D'Hooghe

Red Fibre is de nieuwste mengeling in zijn soort. Deze topmengeling kan zowel als aanvullend -als volledig diervoeder worden ingezet. Dankzij het hoge vezelgehalte van maar liefst meer dan 25% en het zeer lage suikergehalte (melassevrij), zijn maag-en darmproblemen verleden tijd. Iedereen heeft wel al eens gehoord over de goede eigenschappen van rode biet. Het is wetenschappelijk bewezen dat het drinken van rode bietensap, verschillende goede effecten heeft op het lichaam van de mens. Dit komt vooral uit de nitraten. Ook paarden halen hier enorm voordeel uit op gebied van gezondheid. Deze mengeling zorgt ervoor dat ook uw paard kan profiteren van deze goede eigenschappen. Om enkele voorbeelden te geven: Ondersteunt het aanmaken van rode bloedcellen • Verbetert de vruchtbaarheid • Antioxidanten tegen vrije radicalen • stimuleert de darmwerking…

prijs: 16.45 euro / 15 kg

Lijnzaadolie 5 liter

Lijnzaadolie

De belangrijkste ingrediënten van lijnzaadolie zijn de onverzadigde vetzuren omega 3 en omega 6.

Lijnzaad bestaat voor ongeveer de helft uit omega 3 vetzuren. Deze hebben ontstekingsremmend effect en ondersteunen in een gezonde groei en ontwikkeling van het lichaam.

De vacht is vol en heeft een mooie glans en heeft minder irritatie.

De omega-6 vetzuren worden niet in het lichaam aangemaakt dus het toevoegen in het dieet is zeker aan te raden.

Lijnzaadolie is een veilige manier van voeren en heeft zeker geen giftige stoffen wat je met onbewerkte zaadjes wel hebt!

prijs: 26,99 euro / 5 liter

 

 

 Pluimvee 

 

Farm 1 Kuiken meel 4 kg

Farm 1 Kuiken meel

Met Farm 1 MEEL geeft u uw kuikens de best mogelijke voeding: een evenwichtige energie- en eiwitsamenstelling die garant staat voor een optimale gezondheid. FARM 1 MEEL is een volledig diervoeder met zeer goed verteerbare eiwitten. Verrijkt met extra vitaminen en mineralen zorgt dit start- en opfokmeel voor de groei van een goed ontwikkelde kip.

 

Geschikt voor kuikens van 1 dag tot 6 weken

prijs: 6.99 euro / 4 kg

          16.99 euro / 20 kg

Farm 1 Kuiken kruimel 4 kg

Farm 1 Kuiken kruimel

Met FARM 1 KRUIMEL geeft u een compleet en goed verteerbare voeding met toevoeging van extra vitaminen en mineralen. Dankzij de natuurlijke plantenextracten is een gezonde darmflora en een vlotte gelijkmatige groei bij uw dieren gegarandeerd. Een kruimel is immers perfect opneembaar voor kleinere dieren en kent een lage verspilling.

Geschikt voor kuikens van 1 dag tot 6 weken

prijs: 6.99 euro / 4kg

          18 euro / 20 kg

 

Farm 2 jong meel 20 kg

 

Farm 2 jong meel

Met FARM 2 MEEL geeft u uw kuikens een goed verteerbaar en smakelijk voeder. Dit voeder bevat veel tarwe en maïs en zorgt voor smakelijk en stevig vlees van uw vleeskippen.

Ook bij de opgroei van sierkippen is deze samenstelling uiterst geschikt, perfecte groei en een mooie pluimenvacht maken van dit voeder een succesformule!

Geschikt voor kippen van 4 weken tot volgroeid

prijs: 17 euro / 20 kg

Farm 2 jong korrel 20 kg

Farm 2 jong korrel

Met FARM 2 KORREL geeft u uw kuikens een goed verteerbaar en smakelijk voeder. Deze snel opgenomen, hoogwaardige korrel met een hoog energie- en eiwitgehalte zorgt bij uw kippen voor een prachtige groei en pluimenvacht. Een voeder in korrelvorm zorgt voor minder verspilling door uw kippen.

Geschikt voor kippen van 4 weken tot volgroeid

 prijs: 17.99 euro / 20 kg

 

Farm 3 legkorrel 20 kg

 

Farm 3 legkorrel

Met FARM 3 KORREL geeft u uw legkippen een hoogwaardige korrel op basis van maïs. De behoefte aan energie voor het bijna dagelijks leggen van een ei wordt met deze korrel terug aangevuld. Door de toevoeging van vitaminen, mineralen en oliën rijk aan omega 3 blijven uw legkippen in goede conditie en produceren ze gezonde eieren met een sterke schaal.

Geschikt voor legkippen en sierkippen

prijs: 6 euro / 4 kg 

         16.49 euro / 20 kg

Farm 3 legmeel 20 kg

Farm 3 legmeel

Met FARM 3 MEEL geeft u uw legkippen een evenwichtig samengesteld voeder. De behoefte aan energie voor het bijna dagelijks leggen van een ei wordt met dit meel terug aangevuld. Door de toevoeging van vitaminen, mineralen en oliën rijk aan omega 3 blijven uw legkippen in goede conditie en produceren ze gezonde eieren met een sterke schaal.

Geschikt voor legkippen en sierkippen

prijs: 6 euro / 4 kg

         16.49 euro / 20 kg

 

Grani 1 mix , zeer fijne graanmengeling 4 kg

 

Grani 1 mix, zeer fijne graanmengeling

Met GRANI 1 MENGELING geeft u een uitstekend aanvullend voeder op de FARM-, PARADE- of DUCK-voeders. Deze extra fijne graanmengeling bestaat uit nauwkeurig gekozen granen, aangevuld met smakelijke zaden en extra fijne maïs. Dankzij een vlotte opname is de samenstelling van deze graanmengeling uitermate geschikt voor o.a. kuikens, kwartels en duiven.

prijs: 6.49 euro / 4 kg

Grani 2 mix , graanmengeling 4 kg

Grani 2 mix, graanmengeling

GRANI 2 MENGELING biedt uw hoenders en duiven een ideale aanvulling op alle FARM-, PARADE- en DUCK-voeders. Uw pluimvee en duiven zullen smullen van deze graanmengeling aangevuld met lekkere zonnebloempitten en fijn gebroken maïs.

prijs: 5,95 euro / 4 kg

 

Grani 2 mix , graanmengeling 4 kg

Grani 2 mix met legkorrel

Uw kippen leggen eieren en eten daarna graag een smakelijke graanmengeling?

Met GRANI 2 MENGELING KORREL geeft u uw kippen een volledig voeder voor een optimale gezondheid. Dat is heel belangrijk wanneer uw kippen eieren leggen. Dankzij de toegevoegde korrel zorgt deze graanmengeling voor voldoende eiwit voor de kip én voor lekkere eitjes. Uw pluimvee zal smullen van deze graanmengeling met onder meer lekkere zonnebloempitten en fijn gebroken maïs.

prijs: 6.49 euro / 4 kg

Grani 3 mix , graanmengeling 4 kg  

Grani 3 Mix, graanmengeling

Deze GRANI 3 MENGELING met gebroken maïs is een energierijk aanvullend voeder dankzij de eiwitrijke granen en zaden. In combinatie met een volledig voeder uit ons FARM-, PARADE- of DUCK-gamma is dit een heerlijk tussendoortje.

prijs: 5.95 euro / 4 kg

Grani 3 mix pellet , graanmengeling met korrel 4 kg

Grani 3 mix pellet, graanmengeling met korrel

Met GRANI 3 MENGELING KORREL geeft u uw kippen een volledig voeder voor een optimale gezondheid. Dat is heel belangrijk wanneer uw kippen eieren leggen. Dankzij de toegevoegde korrel zorgt deze graanmengeling voor voldoende eiwit voor de kip én voor lekkere eitjes. Uw pluimvee zal smullen van deze graanmengeling met onder meer lekkere zonnebloempitten en halve erwten.

prijs: 6.49 euro / 4 kg

Grani Sea mix , Snoepmix met vlokreeftjes 4 kg

Grani sea mix, snoepmix met vlokreeftjes

Met GRANI SEA MIX geeft u een pure lekkernij aan uw kippen. De combinatie van onze geselecteerde granen en zaden met heerlijke vlokreeftjes zijn een waar genot voor elke kip. Van nature uit gaat een kip op zoek naar dierlijke eiwitten in wormen of insecten. Dankzij de toegevoegde korrel zorgt deze graanmengeling voor voldoende eiwit voor de kip én voor lekkere eitjes. Met deze graanmengeling geeft u uw kippen een volledig voeder voor een optimale gezondheid!

prijs: 7,99 euro / 4 kg

 K3 graanmengeling 20 kg  

K3 graanmengeling 

Deze GRANI 3 MENGELING met gebroken maïs is een energierijk aanvullend voeder dankzij de eiwitrijke granen en zaden. In combinatie met een volledig voeder uit ons FARM-, PARADE- of DUCK-gamma is dit een heerlijk tussendoortje.

prijs: 12.50 euro / 20 kg

Graanmix korrel , graanmengeling met korrel 20 kg

Graanmix korrel, graanmengeling met legkorrel

Met GRANI 3 MENGELING KORREL geeft u uw kippen een volledig voeder voor een optimale gezondheid. Dat is heel belangrijk wanneer uw kippen eieren leggen. Dankzij de toegevoegde korrel zorgt deze graanmengeling voor voldoende eiwit voor de kip én voor lekkere eitjes. Uw pluimvee zal smullen van deze graanmengeling met onder meer lekkere zonnebloempitten en fijn gebroken maïs

prijs: 12.95 euro / 20 kg

Franse maïs gesneden - 20 kg

Franse maïs, gesneden 

Franse maïs gesneden - gekuist

prijs: 13 euro / 20 kg

Franse maïs - 20 kg

Franse maïs

Franse maïs - gekuist

prijs: 13 euro / 20 kg

Parade 1 Kuiken kruimel - 4 kg

Parade 1 Kuiken kruimel

Met PARADE 1 KRUIMEL bent u zeker van een evenwichtige start en perfecte ontwikkeling van de veren. U verwent hiermee fazanten, kwartels, patrijzen, parelhoenders, krielen, sierkalkoenen of andere sierhoenders. Deze kruimel garandeert een vlotte opname en een optimale groei.

Geschikt voor kuikens van 1 dag tot 6 weken

prijs: 6 euro / 4 kg

          25 euro / 20 kg

Parade 2 opfok korrel 20 kg

Parade 2 opfok korrel

Met PARADE 2 KORREL biedt u een voeder aan met hoge eiwitgehaltes voor de ontwikkeling van een mooi verenkleed. Bovendien zijn deze korrels aangevuld met vitamines en mineralen zodat uw sierhoenders in perfecte gezondheid opgroeien. Bij het voederen van korrels worden er minder buitenvogels aangetrokken tot het resterende voeder.

Geschikt vanaf 5 weken tot volwassen.

prijs: 21.99 euro / 20 kg

Parade 3 legkorrel 20 kg

Parade 3 legkorrel

Met PARADE 3 KORREL zorgt u voor een ideale aanvoer van eiwitten en energie om de dieren in prima conditie te houden. Deze korrel is een ideaal voeder voor uw fazanten, kwartels, parelhoenders, patrijzen, kalkoenen, krielen en andere sierhoenders die eieren leggen.

Gebruiksaanwijzing PARADE 3 KORREL:

 • vanaf één maand voor de legperiode
 • tijdens de legperiode
 • naar smaak en wens van het dier geven

Extra genot verzekerd met zuiver en vers water erbij!

prijs: 21 euro / 20 kg

Parade 4 onderhoudskorrel 20 kg

Parade 4 onderhoudskorrel

Met PARADE 4 KORREL biedt u uw dieren een gezond en smakelijk voeder aan. De geselecteerde grondstoffen ondersteunen een mooie verendracht van uw fazanten, kwartels, parelhoenders, patrijzen, kalkoenen, krielen en andere sierhoenders.

Gebruiksaanwijzing PARADE 4 KORREL:

 • tussen legperiodes
 • vanaf 12 weken
 • naar smaak en wens van het dier geven
 • perfect combineerbaar met een GRANI MENGELING

prijs: 6 euro / 4 kg

          21 euro / 20 kg

 Duck 1 Kuiken kruimel 20 kg  

Duck 1 Kuiken kruimel

U wilt uw eenden- en ganzenkuikens een vliegende start bieden?

Met DUCK 1 KRUIMEL geeft u een kruimelvoeder dat nauwkeurig samengesteld is voor alle kuikens van watervogels. Dit voeder ligt aan de basis van een gezonde groei, omdat het bestaat uit ingrediënten rijk aan eiwitten, vitamines en mineralen. Deze kruimel is licht verteerbaar en eenvoudig opneembaar door jonge dieren.

Gebruiksaanwijzing DUCK 1 KRUIMEL:

 • vanaf de eerste dag tot 3 weken
 • naar smaak en wens van het dier geven

Zuiver en vers water erbij is altijd fijn!

prijs: 17.99 euro / 20 kg

 Duck 2 groeikorrel 20 kg  

Duck 2 groeikorrel

U wilt uw jonge watervogels gezond grootbrengen?

Met DUCK 2 KORREL geeft u smakelijk voeder dat nauwkeurig samengesteld werd voor de groeiperiode van eenden, ganzen en andere watervogels van 3 tot 12 weken oud. Zo worden ze gezond en sterk groot. Dit voeder is samengesteld uit ingrediënten rijk aan eiwitten, vitamines en mineralen. De pellets zijn eenvoudig opneembaar door de jonge watervogels.

Gebruiksaanwijzing DUCK 2 KORREL:

 • vanaf 3 weken tot 12 weken
 • naar smaak en wens van het dier geven

Zuiver en vers water erbij is altijd fijn!

prijs: 17.50 euro / 20 kg 

Duck 3 legkorrel 20 kg

Duck 3 legkorrel

Uw watervogels fit en gezond houden tijdens de legperiode?

Met DUCK 3 KORREL geeft u licht verteerbare korrels samengesteld uit smakelijke ingrediënten. Bovendien zijn deze korrels aangevuld met extra calcium om een goede eiproductie te garanderen voor eenden, ganzen en andere watervogels. Met het voederen van DUCK 3 KORREL zorgt u voor het behoud van een goede conditie.

Gebruiksaanwijzing DUCK 3 KORREL:

 • ideaal in de legperiode
 • naar smaak en wens van het dier geven

Zuiver en vers water erbij is altijd fijn!

prijs: 17.50 euro / 20 kg 

Duck 4 onderhoudskorrel 20 kg

Duck 4 onderhoudskorrel

Uw watervogels in vorm houden buiten het kweekseizoen?

Met DUCK 4 KORREL behoudt uw dier zijn conditie tijdens deze minder productieve fase dankzij een ideale samenstelling van energiehoudende ingrediënten en eiwitten. Bovendien garandeert de zorgvuldige selectie van grondstoffen voor het behoud van mooie glanzende veren.

Gebruiksaanwijzing DUCK 4 KORREL:

 • naar smaak en wens van het dier geven
 • voor de legperiode opnieuw overschakelen naar DUCK 3 KORREL

Zuiver en vers water erbij is altijd fijn!

prijs: 17 euro / 20 kg 

Duck 4 drijvende korrel 15 kg

Duck 4 drijvende korrel

U voedert graag eenden of andere vogels op het water?

Met de DUCK 4 DRIJVENDE KORRELS kunnen de dieren eten en zwemmen tegelijk. Door de speciale productiemethode blijft deze korrel immers op het water drijven. DUCK 4 DRIJVENDE KORRELS is een volledig voeder met alle noodzakelijke vitamines en mineralen die uw eenden, ganzen en andere watervogels nodig hebben.

Gebruiksaanwijzing DUCK 4 DRIJVENDE KORRELS:

 • vanaf 4 weken
 • naar smaak en wens van het dier geven
 • vooral voor vogels die op, in en rond het water leven

Stimuleert het natuurlijk eetgedrag!

prijs: 24.50 euro / 15 kg

Roosens kalkoen groeikorrel 20 kg

Roossens kalkoen groeikorrel

Bij de samenstelling van onze kalkoenenvoeders wordt er voornamelijk ingezet op het ondersteunen van een goede darmgezondheid en het behalen van een optimale groei. Er werd speciale aandacht besteed aan het eiwitgehalte van de voeders. Kalkoenen, en dan vooral kuikens, hebben immers een hoge eiwitbehoefte. Dit is een van de redenen waarom een gewoon kippenvoer niet geschikt is voor kalkoenen. Om een optimale nutritionele ondersteuning te kunnen bieden, bestaat ons assortiment zowel uit voeders voor kuikens als voer voor volgroeide kalkoenen.

prijs: 16.99 euro / 20 kg

Roosens kalkoen groeimeel 20 kg

Roossens kalkoen groeimeel

Bij de samenstelling van onze kalkoenenvoeders wordt er voornamelijk ingezet op het ondersteunen van een goede darmgezondheid en het behalen van een optimale groei. Er werd speciale aandacht besteed aan het eiwitgehalte van de voeders. Kalkoenen, en dan vooral kuikens, hebben immers een hoge eiwitbehoefte. Dit is een van de redenen waarom een gewoon kippenvoer niet geschikt is voor kalkoenen. Om een optimale nutritionele ondersteuning te kunnen bieden, bestaat ons assortiment zowel uit voeders voor kuikens als voer voor volgroeide kalkoenen.

prijs: 16 euro / 20 kg

Roosens fazanten en sierhoender onderhoudskorrel 20 kg

Roossens fazanten en sierhoender onderhoudskorrel

Onze sierhoendervoeders zijn allen uitgebalanceerde voeders die jouw dieren alle belangrijke voedingstoffen verstrekken in de juiste hoeveelheden. Aangezien wij een grote belang hechten aan de kwaliteit van het voeder dat je dieren te eten krijgen, worden bij het samenstellen van onze voeders enkel de meest hoogwaardige ingrediënten geselecteerd. Deze voeders zijn geschikt voor kwartels, patrijzen, parelhoenders, fazanten en pauwen, én zijn aangepast aan de levensfase waarin ze zich bevinden. Naast deze volledige voeders kan je steeds een aanvullende graanmengeling verstrekken, grit en een beperkte hoeveelheid groenvoer.

prijs: 16 euro / 20 kg 

Roosens struisvogelkorrel 20 kg

Roossens struisvogelkorrel

Struisvogels zijn omnivore loopvogels. In de natuur bestaat hun menu voornamelijk uit grassen, kruiden, groenvoer, vruchten, insecten en af en toe kleine prooidieren zoals bijvoorbeeld kikkers. Om tegemoet te komen aan hun nutritionele behoeften, hebben gedomesticeerde struisvogels nood aan een aangepaste brok. Onze struisvogelvoeders bieden de nodige vitaminen, mineralen én aminozuren die jouw loopvogel nodig heeft. Bij het formuleren van onze voeders, werd ook extra aandacht besteed aan het calciumgehalte.

prijs: 14 euro / 20 kg

Roosens watervogelkorrel 20 kg

Roossens watervogelkorrel

Watervogels hebben nood aan een aangepast rantsoen dat is samengesteld om te voldoen aan hun specifieke noden. Kippenvoer is voor watervogels niet geschikt, ze leggen immers minder eieren dan kippen en hebben meer bevedering. Hierop moet dan ook een belangrijke focus liggen bij het samenstellen van een geschikt watervogelvoer. Wij bieden je zowel een voeder voor uw kuikens, een onderhoudsvoeder als een legkorrel. Dit zijn allen uitgebalanceerde voeders, waarnaast je steeds aanvullend een graanmengeling kan voeren. Deze granen stimuleren de werking van de spiermaag en bevorderen het algemeen welzijn van jouw watervogels.

prijs: 14.5 euro / 20 kg

Roosens kuikenmeel start 20 kg

Roossens kuikenmeel start 

De voeding die je voor je kippen kiest heeft een grote invloed op hun leggedrag. Het juiste kippenvoeder zorgt voor gezondere kippen met een optimaal legpercentage en een hoger eiergewicht.

Voor kuikens bieden wij u verschillende meelvoeders die alle nodige vitaminen en mineralen bevatten die noodzakelijk zijn voor een optimale groei. Daarnaast kan je je kuikens steeds wat graanmengeling bijgeven om hen alvast te laten wennen aan het scharrelen. Voor volwassen kippen kan u een keuze maken uit het assortiment melen, korrels en mixen.

Naast deze volledige voeders bieden wij u ook een selectie grit en graanmengelingen aan. Deze laatste zijn aanvullende voeders die u kan verstrekken bovenop het gewone voeder om het scharrelen te bevorderen en verveling te voorkomen.

prijs: 16.10 euro / 20 kg

Roosens poeljenmeel H5- 20 kg

Roossens poeljenmeel H5

De voeding die je voor je kippen kiest heeft een grote invloed op hun leggedrag. Het juiste kippenvoeder zorgt voor gezondere kippen met een optimaal legpercentage en een hoger eiergewicht.

Voor kuikens bieden wij u verschillende meelvoeders die alle nodige vitaminen en mineralen bevatten die noodzakelijk zijn voor een optimale groei. Daarnaast kan je je kuikens steeds wat graanmengeling bijgeven om hen alvast te laten wennen aan het scharrelen. Voor volwassen kippen kan u een keuze maken uit het assortiment melen, korrels en mixen.

Naast deze volledige voeders bieden wij u ook een selectie grit en graanmengelingen aan. Deze laatste zijn aanvullende voeders die u kan verstrekken bovenop het gewone voeder om het scharrelen te bevorderen en verveling te voorkomen.

prijs: 14.50 euro / 20 kg

Roosens vleeskuikenmeel natuur 20 kg

Roossens vleeskuikenmeel

De voeding die je voor je kippen kiest heeft een grote invloed op hun leggedrag. Het juiste kippenvoeder zorgt voor gezondere kippen met een optimaal legpercentage en een hoger eiergewicht.

Voor kuikens bieden wij u verschillende meelvoeders die alle nodige vitaminen en mineralen bevatten die noodzakelijk zijn voor een optimale groei. Daarnaast kan je je kuikens steeds wat graanmengeling bijgeven om hen alvast te laten wennen aan het scharrelen. Voor volwassen kippen kan u een keuze maken uit het assortiment melen, korrels en mixen.

Naast deze volledige voeders bieden wij u ook een selectie grit en graanmengelingen aan. Deze laatste zijn aanvullende voeders die u kan verstrekken bovenop het gewone voeder om het scharrelen te bevorderen en verveling te voorkomen.

prijs: 17 euro / 20 kg

Natural 4 seizoenen - 20 kg

Natural 4 seizoenen

Natural Budget Economic

Een budgetvriendelijke mengeling met gerst

 • Rijk aan koolhydraten
 • Ideaal voor weduwnaars
 • Voor duiven in de volière

prijs: 14,99 euro / 20 kg

Farm Bio Mash - Meel voor kuikens

Farm Bio Mash - meel voor kuikens

De Farm Bio Mash is samengesteld uit zaden en granen van Biologische teelt. Dit betekent zonder het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en zonder kunstmest. Farm Bio Mash heeft een mooie grove structuur die zowel door krielkippen als grote volledig rassen wordt opgenomen. Het is evenwichtig samengesteld en stelt aan de kip de nodige energie ter beschikking om in de dagelijkse voedingsbehoeften te voldoen. Dit meel is geschikt voor de groei van kuikens als ter ondersteuning van een regelmatige leg van smakelijke eieren met een sterke schaal en natuurlijke dooierkleur. Het voordeel van dit meel is dat de voeding meer wordt opgenomen en er dus een optimale vertering plaatsvindt.

 • Hoger eiwit ondersteunt de groei en een snelle leg
 • Makkelijk opneembaar voor klein en groot
 • Toegevoegde vitaminen, mineralen en aminozuren

prijs: 16,95 euro 

Farm Bio Mix & Peas - 100% plantaardig

Farm Bio Mix & Peas - 100% plantaardig

Grani Bio Mix & Peas is samengesteld uit zaden en granen van biologische teelt (zonder gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en zonder kunstmest) en is 100% plantaardig. Grani Bio Mix & Peas is een gevarieerde mengeling met gebroken maïs en diverse andere granen en zaden, maar zonder soja of pellets. Door de toevoeging van erwten en lupinen verhoogt het eiwitgehalte op een natuurlijke wijze en zo wordt de leg van eieren gestimuleerd.
Met extra lijn en korrel wordt voor de nodige omega's en calcium gezorgd watzaad in lekkere en gezonde eieren. Deze mengeling is geschikt voor individuele krielkippen als grotere rassen.

 • Zonder soja, pellets van andere toevoegingen
 • Toegevoegd lijnzaad zorgt voor extra omega's
 • Eiwitrijke erwten en lupinen ondersteunen snelle leg

prijs: 18,95 euro

Farm Bio pellet - Tegen selectief eetgedrag

Farm Bio Pellet - tegen selectief eetgedrag

De Farm Bio Pellet is samengesteld uit zaden en granen van Biologische teelt. Dit betekent zonder het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en zonder kunstmest. Farm Bio Pellet staat dankzij zijn vorm garant voor een vlotte opname door kleinere krielkippen als grotere. Het is evenwichtig samengesteld en stelt aan de kip de nodige energie ter beschikking om in de dagelijkse voedingsbehoeften te voldoen. Deze korrel is geschikt voor de groei van kuikens als ter ondersteuning van een regelmatige leg van smakelijke eieren met een sterke schaal en natuurlijke dooierkleur. Het voordeel van de korrelvorm is een eenvoudige dosering zonder morsen. Ook bevat elke korrel op zich de ideale verhouding voedingsstoffen, vitamines voorkeur vitaminen en mineralen.

 • Geen verspilling van selectief eetgedrag
 • Hoger eiwit ondersteunt de groei en een snelle leg
 • Toegevoegde vitaminen, mineralen en aminozuren

prijs: 16,95 euro

Farm Bio Mix & pellet - graanmengeling met extra lijnzaad

Farm Bio Mix & pellet - graanmengeling met extra lijnzaad

De Grani Bio Mix & Pellet is samengesteld uit zaden en granen van Biologische teelt. Dit betekent zonder het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en zonder kunstmest. Grani Bio Mix & Pellet is een gevarieerde mengeling met gebroken maïs en diverse andere granen en zaden. Dankzij de korrelige zorgt deze granenmengeling voor voldoende eiwit en het extra lijnzaad zorgt voor de nodige omega's voor lekkere en gezonde eieren. Deze mengeling is geschikt voor individuele krielkippen als grotere rassen. Het voordeel van deze mengeling is dat deze vlot wordt opgenomen en het natuurlijke scharrelgedrag stimuleert.

 • Toegevoegd lijnzaad zorgt voor extra omega's
 • Ondersteunt een onderste been
 • Stimuleert het natuurlijke scharrelgedrag

prijs: 18,95 euro

 

 gedroogde meelwormen 2.5 L  

Gedroogde meelwormen

Lekkernij voor al uw kippen en pluimvee

Gedroogde meelwormen (gevriesdroogd), voor vele dieren een gezonde eiwitrijke traktatie!

Meelwormen zijn geschikt voor vogels, pluimvee, alle insecten etende reptielen en schildpadden.

Analyse:
Ruw eiwit 54%, ruw vet 28%, ruwe vezels 4%, ruwe as 12%

prijs:

          29,99 euro / 5 liter

          39,99 euro / 10 liter

Gedroogde insectenlarven

Lekkernij voor al uw kippen en pluimvee

Is een smakelijke snack, rijk aan dierlijke eiwitten. De ideale aanvulling op elk rantsoen en een goed alternatief voor meelwormen

prijs:

          18,99 euro / 5 liter

Pure gedroogde rivier kreeftjes

Pure gedroogde rivierkreeftjes

Lekkernij voor al uw kippen en pluimvee

Zijn een waardevolle aanvulling op de voeding van alle soorten pluimvee. Deze essentiële aminozuren zijn enorm belangrijk voor het verenkleed. Ook is dit een ideale eiwitbron voor de groei van jonge vogels en kuikens.

prijs:

          22.49 euro / 5 liter

Farm alfafa block  

Farm Alfafa blocks 2.5 kg 

 

Speciaal voor pluimvee dat niet beschikt over een buitenverblijf met gras. Dit is een gezonde bijvoeding, die rijk is aan vitaminen en mineralen. Stimuleert het natuurlijke gedrag van kippen en zal de verveling bij kippen tegengaan.

          11.49 euro / 2.5 kg ( +- 10 blocks)

                 Farm Grit - Calcium

Farm Grit - Calcium

Met FARM GRIT ANIJS biedt u een algemene bevordering van de gezondheid aan uw pluimvee en duiven. De combinatie van grit (calciumbron) en maagkiezel heeft een positieve werking op de spijsvertering. Bovendien verschaffen de zeeschelpen de nodige mineralen voor de vorming van een sterke eischaal en beendergestel.

Geschikt voor legkippen en sierkippen

prijs: 2,95 euro / 2,5 kg

 Piksteen voor kippen  

Piksteen voor kippen

 • Het is een welkome afleiding voor de kippen om op een blok te pikken waarbij de snavel op natuurlijke wijze afslijt. In de blok zijn schelpen en snoepzaden verwerkt.
 • Rijk aan calcium - belangrijk voor sterke eierschalen.
 • Met schelpjes - voor een vlotte spijsvertering.

Gebruiksaanwijzing: Dosis : 20 gram per kip per dag. Leg de Farm Pikblok op een droge plaats in het kippenhok of de ren. Eén blok is voldoende voor 3-5 kippen. Verbrokkel als het bijna op is en vervang door een nieuwe.

prijs: 3,99 euro

 

Knaagdieren

PUUR KONIJN 2KG

Puur Konijn

Brand: Puur
PUUR KONIJN 600 gr, 2 KG en 5,5KG wortel / timothy / selder / oregano / komkommer pure & gevarieerde fijnproeversmuesli // bijzondere ingrediënten op maat van uw (dwerg)konijn / zonder kunstmatige bewaarmiddelen, kleur- en smaakstoffen / alle voedingsstoffen voor een gezond & gelukkig leven // puur genieten van smaken uit de natuur
 
prijs: 3,99 euro / 600 gr
         12,99 euro / 2 kg
         19,99 euro / 5,5 kg
PUUR KONIJN JUNIOR 600GR  

Puur Konijn Junior

Brand: Puur
PUUR KONIJN JUNIOR 600GR en 7 kg appel / timothy / erwten / peterselie / bonen pure & gevarieerde fijnproeversmuesli // bijzondere ingrediënten op maat van uw jong (dwerg)konijn (-1 jaar) / zonder kunstmatige bewaarmiddelen, kleur- en smaakstoffen / alle voedingsstoffen voor een gezond & gelukkig leven // puur genieten van smaken uit de natuur
 
prijs: 4,49 euro / 600 gr
          24,99 euro / 7 kg
PUUR KONIJN SENSITIVE 800GR

Puur Konijn Sensitive

Brand: Puur
PUUR KONIJN SENSITIVE 800GR en 3 kg veenbessen / timothy / goudsbloem / pastinaak / eucalyptus pure & gevarieerde fijnproeversmuesli // bijzondere ingrediënten op maat van uw gevoelig (dwerg)konijn / zonder kunstmatige bewaarmiddelen, kleur- en smaakstoffen / alle voedingsstoffen voor een gezond & gelukkig leven // puur genieten van smaken uit de natuur
 
prijs: 4,99 euro / 800 gr
          12,99 euro / 3 kg
PUUR CAVIA 700GR

Puur Cavia

Brand: Puur
PUUR CAVIA 700GR, 2,5 kg en 7 kg papaja / timothy / dille / erwten / rode biet pure & gevarieerde fijnproeversmuesli // bijzondere ingrediënten op maat van uw cavia / zonder kunstmatige bewaarmiddelen, kleur- en smaakstoffen / alle voedingsstoffen voor een gezond & gelukkig leven // puur genieten van smaken uit de natuur
 
prijs: 4,49 euro / 700 gr
         11,99 euro / 2,5 kg
         24,99 euro / 7 kg
PUUR CAVIA SENSITIVE 800GR

Puur Cavia Sensitive

Brand: Puur
PUUR CAVIA SENSITIVE 800GR veenbessen / timothy / goudsbloem / rozemarijn / pastinaak pure & gevarieerde fijnproeversmuesli // bijzondere ingrediënten op maat van uw gevoelige cavia / zonder kunstmatige bewaarmiddelen, kleur- en smaakstoffen / alle voedingsstoffen voor een gezond & gelukkig leven // puur genieten van smaken uit de natuur
 
prijs: 4,99 euro / 800 gr
PUUR CHINCHILLA & DEGOE 500GR

Puur Chinchilla & degoe

Brand: Puur
PUUR CHINCHILLA & DEGOE 500GR , rozenbottel / timothy / paprika / brandnetel / goudsbloem pure & gevarieerde fijnproeversmuesli // bijzondere ingrediënten op maat van uw chinchilla of degoe / zonder kunstmatige bewaarmiddelen, kleur- en smaakstoffen / alle voedingsstoffen voor een gezond & gelukkig leven // puur genieten van smaken uit de natuur
 
prijs: 3,99 euro / 500 gr
PUUR HAMSTER 400GR

Puur Hamster & friends

Brand: Puur
PUUR HAMSTER 400GR en 8 kg, meelwormen / zonnebloempitten / paprika / gepofte rijst / druiven pure & gevarieerde fijnproeversmuesli // bijzondere ingrediënten op maat van uw hamster / zonder kunstmatige bewaarmiddelen, kleur- en smaakstoffen / alle voedingsstoffen voor een gezond & gelukkig leven // puur genieten van smaken uit de natuur
 
prijs: 3,99 euro / 400 gr
          24,99 euro / 8 kg
PUUR PAUZE SNACK MUESLI 700GR

Puur Pauze Snack Muesli

Brand: Puur
PUUR PAUZE SNACK MUESLI 700GR en 7 kg, munt / goudsbloem / paprika / komkommer / popcorn pure en gevarieerde fijnproeverssnack // bijzondere ingrediënten voor veel smulplezier / verveling krijgt geen kans // puur genieten van een lekkere pauze
 
prijs: 4,99 euro / 700 gr
          24,99 euro / 7 kg
PUUR PAUZE STICKS AMANDEL & PINDA

Puur Pauze Snacks

ruim assortiment aan snacks

bestaande uit sticks, hooirollen en -sticks, groenteballetjes, tunnels, knabbelhoutjes, ...

verkrijgbaar in verschillende smaken

Koop nu>>

Konijnen & knaagdierengras kit 70gr

Konijnen & knaagdierengras kit 

Met deze kit van duvoplus kan je zelf konijnen- en knaagdierengras kweken. Konijnen en knaagdieren zijn er dol op en het is ook goed voor hun spijsverteringsstelsel. Een leuke en lekkere aanvulling op het dagelijkse menu. Deksel verwijderen en voedingsbodem bevochtigen met water. De bodem mag niet onder water staan anders verstikt het zaad, overtollig water weggieten. Dagelijks de voedingsbodem bevochtigen of met een plantenspuit besproeien. Wanneer het gras +/- 5 cm hoog is, kan je konijn of knaagdier het gras eten. Plaats op een koele plaats om het gras langer vers te houden.

 • Vezels bevorderen de darmwerking
 • Kweek je eigen konijnen- en knaagdierengras
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Noodzakelijk voor de gezondheid van je konijnen en knaagdieren

prijs: 2,50 euro / 70 gr

Cavia muesli 3 kg

Cavia Muesli

Brand: Hobbyfirst

Uw cavia’s weten dat de muesli zeer smakelijk is. Bent u al overtuigd?

Met CAVIA MUESLI in huis, geeft u uw cavia’s een zeer aantrekkelijk voeder. Door de keuze van ingrediënten is de smaak intens en een puur genot voor de cavia. Deze muesli bevat alle vitamines, zoals vitamine C, en andere voedingsstoffen om uw kleine vriend gezond en fit te houden.

Gebruiksaanwijzing CAVIA MUESLI:

 • vanaf dag 1 geschikt voor alle cavia’s
 • bevat vitamine C
 • ca. 50 gram / dag
 • doorheen de dag aan te vullen met SMALL ANIMALS SNACK
 • een leuke afwisseling met verse groenten

Vers water en hooi erbij is altijd fijn!

prijs: 6 euro / 3 kg

          21,95 euro / 15 kg

Rat en muis pellet

Rat en Muis pellet

De MUIS EN RAT KORREL kan u zowel aanbieden aan ratten die ingezet worden voor de kweek of aan gezelschapsratten als onderhoudskorrel. Een gezonde en sterke ontwikkeling kan gegarandeerd worden door de keuze van voedingsstoffen en vitaminen in dit voeder.

prijs: 19,95 euro

Konijnenkorrel hobby - Roosens 5 kg

Konijnenkorrel hobby - Roossens

Het ideale rantsoen voor konijnen bestaat uit voldoende vers hooi, groenten en een kwalitatief konijnenvoer.Veruit de belangrijkste eis voor een goed konijnvoer, is het vezelgehalte. Al onze konijnvoeders bevatten daarom voldoende vezels, om zo de darmgezondheid van jouw konijn optimaal te ondersteunen en de tandslijtage te bevorderen. Daarnaast bevatten ze alle noodzakelijke vitaminen en mineralen die jouw konijn nodig heeft, waarbij extra aandacht werd besteed aan het calciumgehalte.

prijs: 6 euro / 5 kg

         12.50 euro / 20 kg

Konijnenmix - Roosens 5 kg

Konijnenmix - Roossens

Het ideale rantsoen voor konijnen bestaat uit voldoende vers hooi, groenten en een kwalitatief konijnenvoer.Veruit de belangrijkste eis voor een goed konijnvoer, is het vezelgehalte. Al onze konijnvoeders bevatten daarom voldoende vezels, om zo de darmgezondheid van jouw konijn optimaal te ondersteunen en de tandslijtage te bevorderen. Daarnaast bevatten ze alle noodzakelijke vitaminen en mineralen die jouw konijn nodig heeft, waarbij extra aandacht werd besteed aan het calciumgehalte.

prijs: 6 euro / 5 kg

          13.5 euro / 15 kg

Caviamix - Roosens 5 kg

Caviamix - Roossens

Net zoals bij konijnen, is voldoende vers hooi van groot belang in het rantsoen van jouw cavia. Daarnaast voer je je lieveling best een selectie groenten en fruit, én een kwalitatief caviavoer om zo te kunnen voldoen aan al zijn of haar behoeften. Onze selectie caviavoeders voldoet aan alle nutritionele vereisten om jouw cavia fit en gezond te houden. Er werd extra vitamine C toegevoegd, zodat het onnodig wordt om jouw cavia nog extra vitamine C druppels of tabletjes te moeten toedienen.

prijs: 7 euro / 5 kg

         16 euro / 15 kg

 

Vogels

KANARIE ZANGZAAD DUVO 4KG

Duvo Zaad

Begin de dag van je vogels met duvoplus mix.Want lekkere en evenwichtige voeding, boordevol voedingsrijke zaden, draagt bij tot een gelukkig leven. Jouw huis boordevol leven, daar gaan we bij duvoplus voor!

beschikbaar in kanarie zang- en postuurzaad, volièrezaad, parkietenzaad, grote parkietenzaad, papegaaienvoer mix, voor sijsjes & distelvinken, goudvinken, tropische vogels, wildzang, tuinvogelmix, zadenmix voor europese cultuurvogels, 4 seizoenenmix, ...

verkrijgbaar in 4, 12, 15 en 20 kg

prijs: zie webshop>>

PUUR KANARIE 750GR

Puur Kanarie

PUUR KANARIE 750GR en 2 kg, chia / banaan / lijnzaad / trosgierst / ei pure & gevarieerde fijnproevers zadenmix // bijzondere ingrediënten op maat van uw kanarie / zonder kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen / alle voedingsstoffen voor een gezond & gelukkig leven // puur genieten van smaken uit de natuur

prijs: 3,99 euro / 750 gr

          8,99 euro / 2 kg

PUUR PARKIET 750GR

Puur Parkiet

PUUR PARKIET 750GR en 2 kg, lijnzaad / appel / saffloorpitjes / trosgierst / ei pure & gevarieerde fijnproevers zadenmix // bijzondere ingrediënten op maat van uw kanarie / zonder kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen / alle voedingsstoffen voor een gezond & gelukkig leven // puur genieten van smaken uit de natuur

prijs: 3,99 euro / 750 gr

          8,99 euro / 2 kg

PUUR TROPISCHE VOGEL 750GR

Puur Tropische vogel

PUUR TROPISCHE VOGEL 750GR en 2 kg, wortelzaad / tuinkers / graszaad / trosgierst / ei pure & gevarieerde fijnproevers zadenmix // bijzondere ingrediënten op maat van uw tropische vogel / zonder kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen / alle voedingsstoffen voor een gezond & gelukkig leven // puur genieten van smaken uit de natuur

prijs: 3,99 euro / 750 gr

         8,99 euro / 2 kg

PUUR AGAPORNIS 750GR

Puur Agapornis

PUUR AGAPORNIS 750GR, 2 kg en 11 kg, ongepelde rijst / dadels / saffloorpitjes / boekweit / ei pure & gevarieerde fijnproevers zadenmix // bijzondere ingrediënten op maat van uw agapornis / zonder kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen / alle voedingsstoffen voor een gezond & gelukkig leven // puur genieten van smaken uit de natuur

prijs: 3,99 euro / 750 gr

          8,99 euro / 2 kg

          27,99 euro / 11 kg

PUUR GROTE PARKIET & KAKETOE 750GR

Puur Grote parkiet & Kaketoe

PUUR GROTE PARKIET & KAKETOE 750GR, 2 kg en 11 kg, papaja / zonnebloempitten / druiven / oregano / ei pure & gevarieerde fijnproevers zadenmix // bijzondere ingrediënten op maat van uw grote parkiet of kaketoe / zonder kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen / alle voedingsstoffen voor een gezond & gelukkig leven // puur genieten van smaken uit de natuur

prijs: 4,99 euro / 750 gr

         8,99 euro / 2 kg 

         27,99 euro / 11 kg 

PUUR PAPEGAAI 2KG

Puur Papegaai 

PUUR PAPEGAAI 2KG en 9 kg, mango / pijnboompitten / chilipeper / paranoten / ei pure & gevarieerde fijnproevers zadenmix // bijzondere ingrediënten op maat van uw papegaai / zonder kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen / alle voedingsstoffen voor een gezond & gelukkig leven // puur genieten van smaken uit de natuur

prijs: 10,99 euro / 2 kg

         35,99 euro / 9 kg

PUUR PAUZE STICKS KANARIE APPEL & PEER  

Puur Pauze Snacks

ruim assortiment aan snacks

bestaande uit sticks en mix van wilde zaden/noten/fruit, ...

verkrijgbaar in verschillende smaken voor de verschillende soorten vogels

Koop nu>>

Hobbyfirst King Parrot mix

Hobbyfirst King Parrot mix

Laat uw vogels genieten van onze KING vogelvoeders zodat een topconditie gegarandeerd wordt wordt. De optimaal samengestelde zaden-mengelingen voor elk type vogel zijn van de hoogste kwaliteit dankzij jarenlange ervaring en expertise.

prijs: 8,49 euro

Duif Hobby first

Hobbyfirst Duif

Tortelduiven zijn leuke en aantrekkelijke vogels in de volière, op de til of vrij op het erf. Ze wennen goed aan mensen en tamme duiven komen zelfs naar je toe, zeker als je ze op vaste tijden voert met het juiste voer.

Deze mengeling is rijk aan fijne granen en zaden en wordt prima gelust door tortelduiven en andere kleine exotische duiven. Kan eveneens perfect gebruikt worden als strooivoeder in tuinen en parken.

Samenstelling

Milo 30%
Tarwe 19,5%
Millet geel 15%
Dari 7%
Millet wit 6%
Mais gebroken 5,5%
Haver gepeld 5%
Cardy 4%
Kempzaad 3%
Witzaad 2%
Boekweit 1%
Koolzaad 1%
Lijnzaad 1%

prijs: 8.49 euro / 4 kg

          19,95 euro / 20 kg 

 

Hond

Canex puppy-junior brocks 3 kg

Canex puppy-junior brocks

HobbyFirst Canex Puppy-Junior Brocks hondenvoer is een geëxtrudeerde hondenvoeding voor opgroeiende pups vanaf 4 weken en junioren van kleine en middelgrote rassen. MAXI is voor pups van grotere rassen.

 • Bevat een hoog aandeel kip en rijst
 • Licht verteerbaar
 • Draagt bij aan een gezonde spijsvertering

prijs: 15.49 euro / 3 kg

          44 euro / 12 kg

Canex puppy-junior high in Fish and Rice 3 kg  

Canex puppy-junior high in fish and rice

HobbyFirst Canex Puppy-Junior High in Fish & Rice hondenvoer is een uitgebalanceerde hondenvoeding voor pups (vanaf 4 weken) en jonge honden van kleine en middelgrote rassen. MAXI is voor pups van grotere rassen. 

 • Uitgebalanceerd voer
 • Voor pups en jonge honden
 • Smakelijke brok

prijs: 18.99 euro / 3 kg

          58.45 euro / 12 kg

Canex puppy-junior Grainfree 3 kg

Canex puppy-junior grainfree

HobbyFirst Canex Puppy Junior Grainfree hondenvoer is een geëxtrudeerde hondenvoeding en is geschikt voor (opgroeiende) pups en junioren van alle rassen. De voordelen van dit product:

 • Hypoallergeen
 • Speciaal voor voedselgevoelige pups
 • Ondersteunt de vitaliteit

prijs: 20.99 euro / 3 kg

          66 euro / 12 kg

Canex Adult brocks 3 kg

Canex adult brocks

Canex Adult Brocks Volledig diervoeder voor volwassen honden van medium rassen.

MINI is voor kleine rassen met een volwassen gewicht van 10 kilo.
MAXI is voor grote rassen met een volwassen gewicht meer dan 25 kilo, het grote brokformaat zorgt voor voldoende kauwmogelijkheid.

Adult Brocks is een complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen honden van medium rassen met een gemiddelde energiebehoefte en normaal gewicht.

Het bevat de juiste dagelijkse hoeveelheden eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die bijdragen tot een goede gezondheid van uw hond. De hoogwaardige grondstoffen zijn van plantaardige en dierlijke oorsprong.

prijs: 15.45 euro / 3 kg

          44 euro / 12 kg

Canex Adult zalm 3 kg

Canex adult zalm

HobbyFirst Canex Adult met Zalm hondenvoer is een complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen honden van alle rassen, met een gemiddelde energiebehoefte en normaal gewicht.

 • Bevordert de vitaliteit
 • Met zalmsmaak
 • Voor elk hondenras

prijs: 15.45 euro / 3 kg

          44 euro / 12 kg 

Canex Adult Fish and Rice 3 kg

Canex adult fish and rice 

Canex Adult Fish & Rice Volledig diervoeder voor volwassen honden van alle kleine en medium rassen.
Maxi is voor volwassen honden van alle grote rassen (>25kg).

Adult Fish & Rice is een licht verteerbare, complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen honden van kleine en medium rassen. Specifiek voor honden die aanleg hebben voor spijsverteringsproblemen en/of een gevoelige huid en vacht. Adult Fish & Rice is een volledig hypo-allergene voeding.

Het bevat de juiste dagelijkse hoeveelheden eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die bijdragen tot een goede gezondheid van uw hond. De hoogwaardige grondstoffen zijn van dierlijke en plantaardige oorsprong

prijs: 18.99 euro / 3 kg

          58.45 euro / 12 kg

Canex Adult lamb 3 kg

Canex adult lamb

Canex Adult with Lamb Volledig diervoeder voor volwassen honden van alle rassen.

Adult with Lamb is een complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen honden van alle rassen met een gemiddelde energiebehoefte en een normaal gewicht.

Het bevat de juiste dagelijkse hoeveelheden eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die bijdragen tot een goede gezondheid van uw hond. De hoogwaardige grondstoffen zijn van plantaardige en dierlijke oorsprong

prijs: 15.45 euro / 3 kg

          44 euro / 12 kg

Canex Adult kip en rijst 3 kg

Canex adult kip en rijst

HobbyFirst Canex Adult Kip & Rijst hondenvoer is een complete, uitgebalanceerde en smakelijke voeding voor volwassen honden van alle rassen met een gemiddelde energiebehoefte en een normaal gewicht.

 • Uitgebalanceerde voeding
 • Ondersteunt stofwisseling
 • Heerlijke kipsmaak

prijs: 18.99 euro / 3 kg

          58.45 euro / 12 kg

 
Canex Adult Grainfree 3 kg

Canex adult grainfree

Canex Adult Grainfree Volledig diervoeder voor volwassen honden van alle rassen.

Adult Grainfree is een licht verteerbare, complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen honden van alle rassen. Deze voeding is specifiek voor honden die gevoelig zijn voor granen. Het bevat geen tarwe, rijst, maïs of andere granen. De granen zijn vervangen door groenten als aardappelen, erwten en wortelen. Adult Grainfree is een hypo-allergene voeding.

Het bevat de juiste dagelijkse hoeveelheden eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die bijdragen tot een goede gezondheid van uw hond. De hoogwaardige grondstoffen zijn van dierlijke en plantaardige oorsprong.

prijs: 20.99 euro / 3 kg

          66 euro / 12 kg

 Lobo hondenvoeding Fish & Rice  

Lobo hondenvoeding

Deze korrel is een basisvoeding die voldoet aan de behoefte van honden met een zeer geringe activiteit.

Compleet en ideaal voor de huishond.

Steeds vers drinkwater voorzien.

beschikbaar in fish & rice, budget en junior.

prijs: 21.5 euro (Budget)

        

Duvo Snackkluifjes1,3kg

Ruim assortiment aan hondensnacks

bestaande uit: kauwbotten, gedroogde, gevulde en gerookte pootjes, strips, sticks, chips, bites, mergpijpjes, kluifjes, mix, ...

soorten vlees: varken, rund, konijn, kip, eend, lam & rijst, ...

Koop nu>>

 

Kat

hobbyfirst Feline Kitten Junior 
Hobbyfirst Feline Kitten Junior
HobbyFirst Feline Kitten-Junior | Kitten (2,5 tot 12 maanden)

is speciaal ontwikkeld voor kittens en zogende moederpoezen. Deze voeding levert de extra energie die het vraagt van de moederpoes. Jonge katjes hebben extra energierijke voeding nodig voor een goede en evenwichtige groei . De licht verteerbare hoogwaardige ingrediënten dragen bij tot stevige botten, een uitgebreide vacht en een afweersysteem.

HobbyFirst Feline Kitten-Junior bevat als handige eiwitbron kip. Zo geef jij dat nieuwe leventje een stevige start!

prijs: 8,24 euro

 
hobbyfirst Feline Adult  

Hobbyfirst Feline Adult

HobbyFirst Feline Adult | Kip | 1 tot 7 jaar

bevat alles wat jouw kater of poes nodig heeft om een vitale kat te zijn.

De voeding is op basis van kip en is zeer smakelijk. Het bevat de dagelijkse dagelijkse hoeveelheden, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die bijdragen aan een goede gezondheid van jouw kat.

prijs: 8,24 euro

hobbyfirst Feline Sensitive 1.5 kg

Hobbyfirst Feline Sensitive 

HobbyFirst Feline Sensitive gesteriliseerd l Kalkoen l vanaf 1 jaar

is speciaal ontwikkeld voor gesteriliseerde katten.  Een gesteriliseerde kat heeft een iets andere hormoonhuishouding en is vaak minder actief. Deze schrijven vraagt om een andere balans van voedingsstoffen in de dagelijkse voeding. 

HobbyFirst Feline Sensitive Sterilized heeft onder andere een aangepaste eiwit-vet-vezel verhouding zodat jouw kat een gezond gewicht en zich lekker kan blijven bewegen. 

verkrijgbaar in: Adult 

hobbyfirst Feline Senior 1.5 kg

Hobbyfirst Feline Senior 

HobbyFirst Feline Senior | kip | ouder dan 7 jaar

is op het lijf geschreven voor oudere katten. Vanaf een leeftijd van zeven jaar heeft een kat een ander evenwicht in de juiste balans van de voedingsstoffen nodig om optimaal oud te worden. Zo bevat deze voeding stoffen die extra helpen om het gebit gezond te houden en die de nadelige gevolgen van ouderdom helpen te beperken. 

prijs: 8,24 euro / 1,5 kg

 

Vijvervissen

Granulaat voor vijvervissen 

Granulaat voor vijvervissen

Begin de dag van je vijvervissen met duvoplus pond granules. Want deze voeding bevat alles wat ze nodig hebben én is goed verteerbaar. Jouw vijver boordevol leven, daar gaan we bij duvoplus voor! duvoplus pond granules is een complete voeding bestaande uit 3 verschillende korrels voor alle vijvervissen vanaf 3 cm. Deze drijvende korrels met een diameter van 4 mm zijn heel smakelijk en perfect afgestemd op de voedingsbehoeften van uw vissen.

 • Voor vissen vanaf 3 cm
 • Diameter korrel 4 mm
 • Diameter korrel 4 mm
 • Compleet voer bestaande uit 3 verschillende korrels
 • Licht verteerbaar

 prijs: 14,99 euro

 Vijverkorrels Mix 3L  

Vijverkorrels Mix 

De Duvo+ vijverstick is een volledige voeding voor alle sier- en vijvervissen. Deze drijvende sticks zijn perfect afgestemd op de voedingsbehoeften van sier- en vijvervissen. De sticks zijn ongeveer 4mm groot en zeer geschikt voor vissen groter dan 5cm

 • Voor alle soorten vijvervissen
 • Voor vissen groter dan 5 cm
 • Drijvend voer
 • Volledige voeding

prijs: 6,99 euro / 3 liter

Granulaat voor pondvissen 5L

Granulaat voor pondvissen 

Begin de dag van je vijvervissen met duvoplus pond granules. Want deze voeding bevat alles wat ze nodig hebben én is goed verteerbaar. Jouw vijver boordevol leven, daar gaan we bij duvoplus voor! duvoplus pond granules is een complete voeding bestaande uit 3 verschillende korrels voor alle vijvervissen vanaf 3 cm. Deze drijvende korrels met een diameter van 4 mm zijn heel smakelijk en perfect afgestemd op de voedingsbehoeften van uw vissen.

 • Voor vissen vanaf 3 cm
 • Diameter korrel 4 mm
 • Diameter korrel 4 mm
 • Compleet voer bestaande uit 3 verschillende korrels
 • Licht verteerbaar

prijs: 11,99 euro / 5 liter

Aqua Ki pond vissen

Aqua Ki pond vissen 

Speciaal wintervoer Aqua-ki is een energie- en vezelrijk voer om vijvervissen probleemloos door de koude winterperiode te helpen.

Gebruiksaanwijzing: Voeder meerdere keren per dag, kleine porties. Bij voorkeur koel bewaren. Bescherm tegen zonlicht en vocht.

prijs: 8,99 euro

 

Bodembedekking stalstrooisels

 

Wij hebben een zeer ruim aanbod houtkrullen, koolzaadstro, tarwestro, vlaslemen, stropellets, tophooi en voordroog.

Zowel voor de particulier als voor de hobbykweker of manège hebben wij het correcte aanbod aan de meest actuele prijzen!

Palletprijs is bij ons reeds te verkrijgen bij aankoop van 10 pakken!!!

Wij maken steeds graag een offerte op voor uw stalstrooisels!

 

STRO 10KG

Stro

Brand: Jopack

STRO 10 KG en 15 KG , Jopack stro is een 100% natuurlijke en milieuvriendelijke bodembedekking voor konijnen, kippen en andere soortgelijke dieren. Om in een goede conditie te blijven is het voor uw huisdier belangrijk dat zij in een droge en schone omgeving leven. Het stro heeft een natuurlijke geur, neemt onplezierige geurtjes weg, geeft bescherming en is warmte-isolerend voor uw huisdier.

 prijs: 8 euro / 10 kg

           9 euro / 15 kg

HOOI 18 KG

Hooi 

Brand: Jopack

HOOI 10 KG en 18 KG ,Hooi van Jopack is een natuurlijke hooisoort en is de basis van het dagelijks rantsoen van uw konijn, knaagdier of herkauwer en moet dus van goede kwaliteit zijn. Hooi bevat zeer veel vezels en andere belangrijke voedingsstoffen die een knaagdier nodig heeft en zorgt hierdoor voor een goede darmflora. Verder is hooi onmisbaar om het gebit van uw konijn of herkauwerop natuurlijke wijze te laten slijten. Dit voorkomt haken aan de kiezen en voortanden.

prijs: 8.5 euro / 10 kg

          9.99 euro / 18 kg

Voordroog- hooi Hippo Fourrage  

Voordroog - hooi Hippo Fourage

Hippofourrage voordroog gras is een natuurlijke hooisoort en is de basis voor uw kleinvee of paard. Voordroog hooi bevat zeer veel vezels en andere belangrijke voedingsstoffen die een dier nodig heeft en zorgt hierdoor voor een goede darmflora. Hippo fourrage is iets vochtiger dan gewoon hooi, wat zorgt voor meer voedingstoffen en meer eetlust bij uw dieren.

prijs: 8.95 euro / 20 kg geperste balen

Vlaslemen 20 kg

Vlaslemen

Toepassing stalstrooisel : paarden, koeien,rundvee,pluimvee, honden, schapen, geiten, knaagdieren,varkens

Voordelen vlas :

  • Gaat tot 3 x langer mee
  • Vocht absorptie vermogen tot 300%
  • Reductie arbeidstijd (o.a. uitmesten stal)
  • Voorkomt hoefproblemen
  • Mest vermindering tot 70%
  • Composteert vrij snel
  • Onmiddellijk comfortabele ligbodem
  • 100% natuurlijk afbreekbaar

prijs: 7.99 euro / 20 kg

         10.70 euro / 28 kg

 

 

houtkrullen fijne schavelingen XL baal 650 liter

Houtkrullen fijne schavelingen XL baal

Houtvezel ook wel houtkrullen genoemd is een restproduct afkomstig uit de productie van machinale houtbewerking. Onze krullen bevatten een minimum aan stof door een meermalig machinaal zeefproces. De balen worden daarnaast stofvrij en vacuüm verpakt. Krullen zijn de ideale bodembedekker voor de stal van je paard of als stalbedekking voor de kippenren of koeien- en varkensstal.

Voordelen van Houtvezel

Absorptie vermogen tot wel 300% meer aan vocht dan stro.
Normaal gesproken wordt het niet gegeten door uw paard of ander dieren.
Stofvrij, ideaal voor het verminderen van allergie en problemen van luchtwegen.
Sterke ammoniakgeur absorptie, met natuurlijke houtgeur.
Snel en makkelijk in onderhoud.
Makkelijk in opslag door compacte verpakking.

Houtvezel als vervanging voor stro

prijs: 9,99 euro / 650 liter


  

Naast dit assortiment aan vrij grote verpakkingen hebben wij ook stalstrooisels per 1 kg, 2.5 kg , 5 kg en 10 kg

Zowel stro, houtkrullen en hooi zijn in verschillende gewichten verkrijgbaar!

openingsuren

 

Maandag  9u-18u
Dinsdag GESLOTEN
woensdag 9u-18u
Donderdag 9u-18u
Vrijdag 9u-18u
Zaterdag 9u-18u
Zondag 9u-14U30

  

Zomervakantie: 

Enkel gesloten op 

21/07-22/07-23/07 

Anders zijn wij gewoon geopend volgens de normale openingsuren

 

Jaarlijks verlof 

24/01 - 02/02

 

Op zoek naar specifieke parkdieren

check zeker even de beschikbaarheid

op info@legkippen.be

 

 

 

 

huur een kameel

adresgegevens

HERTENFARM SERGEANT
Biebuyckstraat 25
9850 Nevele

0499 43.07.07
info@legkippen.be